Meni
Vaša košarica

Brusilnik nožev - Combo Knife Sharpener Work Sharp

Brusilnik nožev - Combo Knife Sharpener Work Sharp
Brusilnik nožev - Combo Knife Sharpener Work Sharp

Work Sharp Combo Knife

Stanje: Rabljeno

Kombinirani brusilnik za nože je popolna namizna rešitev za ostrenje zunanjih nožev, žepnih nožev, kuhinjskih nožev in narezkov. Brusilnik uporablja natančna vodila pod kotom 25° za popolno ostrenje in brušenje.

Kombinirani brusilnik za nože združuje našo tehnologijo močnega ostrenja (fleksibilni abrazivni trakovi) z našo tehnologijo ročnega ostrenja (kotno vodeno keramično brušenje). Ta kombinacija tehnologij in funkcij ustvarja hiter, enostaven in zelo učinkovit sistem ostrenja za vsakega lastnika nožev.

Tehnologija prilagodljivega pasu ustvari vrhunski konveksni rezalni rob na vašem nožu. Ta vrsta robov je izbira profesionalcev in izdelovalcev nožev zaradi svoje sposobnosti boljšega rezanja in ostrega dlje časa od ravnih brušenih robov. Kombinirani brusilnik uporablja vrhunski abrazivni trak 3M™ – zasnovan za hladno ostrenje in dolgo življenjsko dobo. Brusilno sredstvo je zasnovano in namenjeno za brušenje kovin in bo izostrilo katero koli vrsto jekla rezila, ne da bi pregrelo vaše rezilo.
Test tega izdelka, vključno z vsemi meritvami, smo opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali katerega koli drugega spletnega mesta.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
45.00€
  • Zaloga: Na zalogi
  • Model: Brusilnik
  • Teža: 1.00kg